Bel mij terug

* Verplichte velden

Pieter Cornelisz Hooftstraat 116
1071 CD Amsterdam
Ma t/m vrij 8:30 - 17:30 uur
Zaterdag voor spoedgevallen
17:34:46

Tel. 020-4712866
E-mail info@pchooftclinic.nl

Azzalure: rimpels bestrijden, en nog meer

Iedereen kent de term Botox. Botox is een synoniem geworden voor een gladde huid. Inderdaad kunnen met Botox fronsrimpels, kraaienpootjes (bij de ogen) en voorhoofdrimpels zeer effectief worden bestreden.

Botox is een merknaam. De werkzame stof in Botox is een eiwit-complex genaamd botuline toxine, die bij injectie de kracht in kleine spiertjes vermindert, waardoor rimpels verdwijnen. Dezelfde stof is door een aantal andere producenten op de markt gebracht onder namen als Dysport® en Azzalure®.

PC Hooft Clinic heeft gekozen voor behandelingen met Azzalure®, één van de topmerken op de markt. Met Azzalure® kunnen nog andere klachten dan rimpels behandeld worden: overmatig zweten en de zogenaamde “gummy smile” waarbij u bij het lachen teveel tandvlees laat zien.

Hoe werkt een behandeling met Azzalure®?

Een behandeling met Azzalure® duurt ongeveer 10 minuten. U kunt aansluitend meteen naar huis. De volgende twee uur kan de huid lichtelijk rood kleuren, iets zwellen of kleine blauwe plekjes vertonen. Deze verschijnselen verdwijnen spoedig.

Daarna duurt het 4 tot 5 dagen, voordat u het effect gaat merken. Na een week is het resultaat optimaal. Pas na 4 tot 5 maanden begint de behandeling uit te werken!

Onze tarieven:
Botox/Azzalure Euro
Botox/Azzulure 1 regio € 195,-
Botox/Azzulure 2 regio’s € 365,-
Botox/Azzulure 3 regio’s € 535,-
Oksels (antitranspiratie) € 600,-