Bel mij terug

* Verplichte velden

Pieter Cornelisz Hooftstraat 116
1071 CD Amsterdam
Ma t/m vrij 8:30 - 17:30 uur
Zaterdag voor spoedgevallen
17:32:52

Tel. 020-4712866
E-mail info@pchooftclinic.nl

PRF staat voor Plaatjes Rijk Fibrine. Fibrine is een lichaamseigen eiwit dat zorgt voor bloedstolling en herstel van weefsels. Fibrine vormt een soort “web” waarin witte bloedcellen en groeifactoren worden gevangen zodat ze op de juiste plaats aan het werk gaan. Dit is de volgende generatie van weefsel herstellende therapie die in de medische wereld voor een revolutie zorgt. Artsen gebruiken deze methode voor het genezen van chronische ontsteking in gewrichten. In de tandheelkunde wordt deze therapie sinds een paar jaar gebruikt voor het herstel van kaakbot en tandvlees na het trekken van een kies, of bij genezing van ontstekingen aan tandvlees en steunweefsels (parodontitis).

De nieuwste toepassing van IPRF (de injecteerbare versie van PRF) is in de huid- en haartherapie. IPRF kan zorgen voor regeneratie van haarwortels en doorbloeding van de hoofdhuid. In het gezicht zorgt het voor revitalisatie van de collageen aanmaak en verbetering van de microstructuur van de onderhuid en bindweefsels van uw gezicht. Het eiwit fibrine zorgt hierbij voor een nog krachtiger werking dan de reeds bekende PRP therapie.

IPRF kan effectief zijn in een groot aantal situaties. PC Hooft Clinic biedt een aantal cosmetische toepassingen, waaronder het tegengaan van:

  • veroudering van de gezichtshuid
  • veroudering van de huid van hals en decolleté
  • veroudering van de huid van de handen
  • donkere kringen onder de ogen
  • haaruitval, preventief en herstellend.