Bel mij terug

* Verplichte velden

Pieter Cornelisz Hooftstraat 116
1071 CD Amsterdam
Ma t/m vrij 8:30 - 17:30 uur
Zaterdag voor spoedgevallen
17:34:18

Tel. 020-4712866
E-mail info@pchooftclinic.nl

In 1952 ontwikkelde de Franse arts Michel Pistor de Mesotherapie. Hij gaf zijn cliënten uiterst kleine prikjes vlak onder de huid. Zo zorgde hij ervoor dat werkzame stoffen die de huid helpen om zich te herstellen, precies op de plaats kwamen, waar ze nodig waren. In de loop der jaren werd deze techniek verder vervolmaakt.

Tegenwoordig wordt Mesotherapie gegeven met behulp van de Mesogun®.

PC Hooft Clinic past deze techniek toe om veroudering van de huid van gezicht, hals, decolleté, handen en buik tegen te gaan. Ook donkere kringen onder ogen zijn op deze manier te behandelen. Mesotherapie is bijna pijnloos en volstrekt veilig.

Er is geen herstelperiode na de behandeling, er wordt geen verdoving of verband gebruikt. Een behandeling duurt ongeveer 15 tot 20 minuten. Na afloop loopt u zó de deur uit. Het aantal behandelingen dat u nodig heeft is afhankelijk van de soort behandeling.

Wat mag u verwachten?

Na een complete behandelcyclus zult u merken dat uw huid steviger aanvoelt, minder diep gerimpeld is en er vitaler en frisser uit ziet. De behandeling kan met of zonder hyaluronzuur, een natuurlijke filler, worden uitgevoerd.

Behandeling

Gedurende de eerste maand wordt u elke week behandeld. Daarna volgen er, afhankelijk van uw situatie, nog 3 tot 4 behandelingen met een tussenpoos van 2 weken. Is het optimale resultaat bereikt, dan is een ‘onderhoudsbeurt’ per kwartaal aan te raden.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de werking en voordelen van Mesotherapie voor u? Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult.