Bel mij terug

* Verplichte velden

Pieter Cornelisz Hooftstraat 116
1071 CD Amsterdam
Ma t/m vrij 8:30 - 17:30 uur
Zaterdag voor spoedgevallen
17:33:55

Tel. 020-4712866
E-mail info@pchooftclinic.nl

In het begin van de jaren 50 van de vorige eeuw ontwikkelde Michel Pistor een techniek voor het injecteren van ondersteunende stoffen door middel van piepkleine prikjes. Hoewel hij de techniek in eerste instantie ontwikkelde voor sportblessures, staan tegenwoordig vooral de behandelingen tegen huidveroudering en haaruitval in de belangstelling. Door de haarwortels en ‘slapende haarwortels’ (telogen) te stimuleren met voedende stoffen komt uw haar groei opnieuw tot leven.

Mesotherapie werkt bij de meest voorkomende vorm van haaruitval, alopecia androgenetica. Dat deze ‘mannelijke’ vorm van kaalheid ook voorkomt bij 40% van de vrouwen, is weinig bekend. Vrouwen lijden vaak nog erger onder hun haaruitval dan mannen, en het is dan ook erg jammer als zij niet geholpen worden.

Met een speciaal apparaat worden uiterst kleine prikjes vlak onder de hoofdhuid geplaatst. Uw haarwortels worden zo voorzien van een hooggeconcentreerd mengsel van mineralen, vitaminen, aminozuren en hyaluronzuur. Hyaluronzuur verbetert de vochthuishouding van uw hoofdhuid.

De behandeling is nagenoeg pijnloos, volkomen hygiënisch, en na de behandeling kunt u meteen verder met uw bezigheden. U mag tot 8 uur na de behandeling geen sport beoefenen, geen sauna bezoeken of uw haar wassen. Met het verven van uw haar moet u minimaal 48 uur wachten.