Bel mij terug

* Verplichte velden

Pieter Cornelisz Hooftstraat 116
1071 CD Amsterdam
Ma t/m vrij 8:30 - 17:30 uur
Zaterdag voor spoedgevallen
17:33:44

Tel. 020-4712866
E-mail info@pchooftclinic.nl

Per 1 januari 2013 zijn de tandartstarieven landelijk vastgesteld, de Uniforme Particuliere Tarieven voor tandartsen (UPT). Deze zijn vastgesteld door de overheid (NZa).

Voor elke behandeling die het bedrag van 250,00 euro overschrijdt zullen wij u vooraf een begroting verstrekken.

Onze praktijk geeft de voorkeur aan directe betaling na de behandeling. Voor spoedbehandelingen en voor het eerste en tweede bezoek van nieuwe patiënten dient altijd direct te worden afgerekend. Wanneer u langer dan een jaar niet bij ons bent geweest, gaan we er vanuit dat u geen vaste patiënt (meer) bent, en geldt ook dat u direct moet afrekenen voor de behandeling.

Afhankelijk van de behandeling dient rekening te worden gehouden met een bedrag tussen €50,- en €200,-. Wanneer u een tandartsverzekering heeft kunt u de factuur die u van ons ontvangt vervolgens zelf declareren bij uw zorgverzekeraar.

Voor vaste patiënten is behandeling op rekening mogelijk. Wij maken voor het verzenden en incasseren van onze rekeningen gebruik van de maatschappij Famed. Famed declareert waar mogelijk direct bij uw verzekeringsmaatschappij. Eventueel ontvangt u een rekening voor uw eigen bijdrage, gemiddeld twee weken na de behandeling. 
Heeft u vragen over de betaling van uw nota, dan kunt u met Famed contact opnemen via telefoonnummer 0900-0885. Voor inhoudelijke vragen over de behandeling en de gebruikte codes kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze praktijk.Niet nagekomen afspraken

Wij zijn genoodzaakt om afspraken die later dan 24 uur van te voren zijn afgezegd of niet zijn nagekomen bij u in rekening te brengen. Bij herhaaldelijk niet of te laat verschijnen op uw afspraak kunnen wij niet instaan voor de continuïteit van uw behandeling. Op alle behandelingen zijn de betalingsvoorwaarden van Famed.nl  van toepassing. De voorwaarden worden op verzoek toegezonden.